SLA – Ugovor o razini usluge

OPSEG

Ovaj ugovor o razini usluge odnosi se na vas ukoliko ste naručili bilo koji od naših hosting usluga i financijski ste podmirili sva dugovanja prema Studio4web.


RAZINA USLUGE

Trudit ćemo se da postoji povezanost za http pristup od strane trećih osoba preko 99.5% vremena (dostupnost web stranica), na godišnjoj razini.


KREDIT

U slučaju da je web stranica nedostupna, dodati ćemo na vaš korisnički račun iznos za uslugu koju niste mogli koristiti izračunatu ispod, na temelju 24 satnog dana u kalendarskom mjesecu. Maksimalni iznos ne može prijeći visinu mjesečne naknade usluge za tekući mjesec.

Kredit baziran na dostupnosti stranice:

95% do 99.5% = 25%
90% do 94.9% = 50%
manje od 89.9% = 100%

Da biste uspješno primili iznos na svoj korisnički račun, isti morate zatražiti u roku od sedam (7) poslovnih dana nakon nemogućnosti pristupa web stranici, tako da možemo provjeriti naše i vaše podatke.

Iznos morate zatražiti putem email poruke našem odjelu za računovodstvo. Zbog sigurnosnih razloga u vašoj poruci mora biti navedeno ime vaše domene, datumi i točno vrijeme nedostupnosti web stranice, te ostale korisničke podatke koji se od vas zahtjevaju. Kreditni iznos će obično biti doznačen na vaš račun unutar šezdeset (60) dana od zaprimljenog zahtjeva. Taj iznos će biti jedina i isključiva kompenzacija u slučaju nedostupnosti vaše web stranice.


RESTRIKCIJE

Kredit neće biti odobren u slučaju da nedostupnost stranice proizlazi iz zakazanog održavanja servera, vašeg ponašanja, performansi ili greške u vašoj opremi, programima ili aplikacijama ili razlozima koji su van naših realnih dosega, uključujući, bez ograničenja, radnje vladajućeg tijela, rata, pobune, sabotaže, embarga, požara, poplave, štrajkova ili drugih radničkih nemira, prekida ili zastoja u transportu, nedostupnosti ili zastoja u telekomunikacijama ili uslugama trećih osoba (uključujući DNS službu), greške u opremi ili programima trećih osoba ili nedostupnosti nabave sirovina, zaliha ili opskrbe električnom energijom koja je potrebna za osiguravanje dostupnosti vaših stranica.


OGRANIČENJE

Online problemi se dešavaju neprekidno. Vjerojatno će biti slučajeva kada nećete moći pristupiti svojoj web stranici ili nekom drugom servisu. To ne mora uvijek biti zbog greške kod Studio4web-a. Moguće je da vaš pružatelj internet usluga ima tehničkih poteškoća u radu ili mogući je problem preusmjeravanja između vašeg pružatelja internet usluga i data centra koji isti održava, a koji onemogućuje ili otežava komunikaciju. Ne možemo se smatrati odgovornim za takve oblike problema. Naši servisi za nadzor nadziru dostupnost naših usluga, a ne korisničko iskustvo.


VRAĆANJE PODATAKA/REINSTALACIJA DEDICATED SERVERA

Studio4web nije odgovoran za povratak podataka na server. Iskreno vam preporučamo da kupite backup opciju za vaš server i da držite sigurnosne kopije podataka negdje na lokalnom računalu u slučaju hitnosti. Ukoliko dođe do hardverske greške i podaci se izgube, vi kao korisnik ste zaduženi za povratak podataka. Studio4web neće biti odgovoran za gubitak podataka ni pod kojim uvijetima.


ZAMJENA HARDVERA

Zamjena hardvera će se obavljati unutar perioda od 1-8 sati od zaprimanja obavijesti o grešci, također ćemo povratiti 5% od mjesečne naknade na svakih 8 sati nedostupnosti web stranice, iako držimo pri ruci razne gotove sisteme u slučaju greške tako da se vaš server može backupirati u najkraćem mogućem vremenu. U slučaju greške u hard disku, imamo u pripravnosti predinstalirane diskove sa standardnim particioniranjem za trenutnu zamjenu. Kako bi zatražili kredit na osnovi SLA ugovora o razini usluge, u slučaju kvara hardvera, morate to zatražiti u roku od 10 dana od prijavljene pritužbe od naše prodajne službe. Prekršaji ugovora o razini usluge biti će pregledani od strane naših zaposlenika od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati.

*Povrede ugovora o razini usluge ne pokrivaju slučajeve mrežnih prijestupa.

POVEŽITE SE S NAMA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

KORISNIČKE STRANICE

Email adresa:

Lozinka:

KLIJENTI O NAMA

 • Dario Džimbeg

  Zadovoljstvo je raditi sa S4W jer sve eventualne probleme rješavaju u kratkom roku. Podrška je zaista fenomenalna!

 • Borna Zeba

  Sve što sam tražio sam i dobio. Bez ikakvih problema ili predugačkih čekanja. Korisnička podrška na visokoj razini. Reagira brzo i pruža informacije koje korisnik i očekuje dobiti.

 • Ivan Sušanj

  Izvrsna usluga i odlična korisnička služba.

 • Daria Valenčak

  Sva pohvala na iznimno brzim reakcijama na upite, profesionalizmu, pouzdanosti i odnosu prema korisniku. Premašili ste naša očekivanja. Bravo!

 • Ivan Mišić

  Do sada najbolji hosting (ništa ne brane niti ograničavaju, svaki upit je riješen gotovo isti dan na zadovoljstvo mene kao korisnika). Preporučam svakome tko želi kvalitetan, ali povoljan hosting :)

 • Dominik Pintarić

  Više od 5 godina surađujemo sa Studio4web-om i pokazali su se kao vodeća hosting tvrtka u Hrvatskoj. Inovativnost, znanje, iskustvo i stručnost su glavne prednosti ove tvrtke. SAMO NAPRIJED!

 • Tonči Morić

  Što reći, već godinama sam na Studio4web i moja iskustva su toliko pozitivna da bi svima na svijetu savjetovao S4W. Nikada nikakve greškice, ako se dogodi problem s moje strane stvar se riješi u 2-3 sata, što niti najveće svjetske hosting kompanije nisu u stanju napraviti. Ekipa iz S4W hvala Vam što zbog vas nema straha i brige oko svoji web stranice! Ostanite takvi i dalje!

 • Emil Mustać

  Nikakvih zamjerki. Sve se jednostavno i lako odradi preko korisnickog sucelja.

 • Jurica Kukovec

  Odlično! Bolji, pristupačniji, pregledniji, hosting i podršku nisam vidio... Samo tako dalje, imate moju punu podršku.

 • Marinko Stanić

  Najpovoljnije cijene za stabilnu uslugu.Tehnička podrška brza i efikasna.Preporuke svima!

 • Saša Pantelić

  Najbolje hosting usluge sa povoljnom cijenom na ovim područjima. Podrška je izuzetna i ako tako ostane surađivat ćemo još dugo. Kao i prošle godine predlažem ih za Super brand.

 • Darko Hlušička

  Mnogi danas nose atraktivna imena svojih kompanija i hvale se da su profesionalci, no ja znam samo za jednog pravog: Studio4web. Hosting koji sam slučajno primijetio na jednoj stranici prije mnogo godina nisam niti jednom do sada pomislio promijeniti već sasvim suprotno - otvaram nove domene i hosting račune za sebe i klijente isključivo ovdje i niti na kraj pameti mi nije promijeniti ovako dobar hosting.

 • Siniša Bralić

  Više no zadovoljavajuća razina podrške sastoji se od brzine, kvalitete i potpunosti odgovora na sva do sada postavljena pitanja.

 • Ivana Benčina

  Pa mislim da se nemate u čemu još poboljšati, svoje ste usluge dotjerali do savršenstva. Nikad nisam vidjela da u Hrvatskoj itko radi kao Vi!!!! Kad bi svi u Hrvatskoj radili kao Studio4web, mogli bi biti mala Švicarska!!! Svaka čast!!!

 • Antonio Vukorepa

  Vrlo sam zadovoljan kompletnom uslugom, pogotovo kvalitetnom korisničkom podrškom.Na sve moje upite odgovorili ste u roku pola sata i riješili sva pitanja i probleme.

 • Darko Rakić

  Ažurnost na nivou, podrška odlična. Jedna od boljih hosting usluga u Hrvatskoj. Profesionalnost na nivou, pristupačnost odlična, samo naprijed.

 • Hrvoje Bušić

  Fantastična, brza i kvalitetna usluga bez čekanja. Izuzetno ljubazan odnos i visoka razina ophođenja ne samo prilikom kupnje već i prilikom rješavanja problema. Čisto zadovoljstvo!

 • Neven Bičanić

  O suradnji sa Studio4web koja već traje 5 godina mogu samo reći sve najbolje izuzetna susretljivost brzina i profesionalnost, u svakom slučaju topla preporuka.

 • Igor Loborec

  Znate onaj osjećaj kada obučete jaknu, hlače ili nešto treće sto niste dugo nosili, gurnete ruku u džep, a kad ono, u džepu 100 kn? Jednak osjećaj se javlja pri poslovanju sa Studio4web-om. Od brzine odgovaranja na upite, ljubaznosti, stručnosti, cijena, širine ponude, dostupnosti servera, brzine servera, .... kod ove hosting tvrtke nema loše strane i veselim se dugogodišnjem poslovanju s njima.

 • Antonio Bašković

  Brza, pouzdana i kvalitetna tehnička podrška. Brza aktivacija svih usluga, same pohvale!

 • Marijan Perica

  Već godinama koristim usluge Studio4web-a. Zasigurno najbolja korisnička podrška koja se može dobiti kod nas. Preporučujem svima, sve pohvale... Miron svaka čast ... moje poštovanje !!!

 • Ivo Kljajić

  Već nekoliko godina sam korisnik i zaista sam prezadovoljan. Korisnička podrška izuzetno brzo i korektno obavlja svoj posao i čitajući ostale komentare složio bih se s jednim korisnikom u mišljenju: "Zaista jedna poštena i odgovorna tvrtka u ovoj banani od države".

 • Bernardo Klarić

  Nemam primjedbi, a sviđa mi se ažurnost u odgovorima na probleme ili nedoumice.

 • Ivona Maček

  Ivona Maček

  Profesionalnost, brzina kod odgovora na upit i sve najbolje

 • Vladan Pavković

  Zahvaljujem na visokom angažmanu koji se vidi u odnosu prema nama i našim potrebama. Potpuno smo mirni i zadovoljni kod vas. Sjedi5.hr

 • Alida Mezić

  Jako sam zadovoljna sa uvijek brzim i konkretnim odgovorima, uvijek 100 postotnim rješenjem problema. Vrlo ugodna suradnja, preporučam svakome tko želi/treba sigurno parkirane stranice.

 • Dean Hudoletnjak

  Jednostavno najbolji hosting, podrška za 5. Moja preporuka svima !

 • Tomislav Erman

  Uptime odličan! Korisnička podrška brza,uljudna,profesionalna i ekspertna! Za svaku pohvalu!

 • Danijel Vranešić

  U kratko, vrlo sam zadovoljan s uslugom. Korisnička podrška je odlična i od velike pomoći. Cijene su i više nego prihvatljive. Vrhunska kvaliteta i niska cijena, vrlo sam zadovoljan!

 • Marijan Relković

  Iznimno profesionalna i kvalitetna usluga. Vrlo brzo riješavanje problema. Daleko najozbiljniji i najpouzdaniji.

 • Ena Bičanić

  Odlična, pouzdana, povoljna usluga i solidna podrška. Sve pohvale.

 • Branko Bralić

  Jako sam zadovoljan otkada sam počeo koristiti vaše usluge. Jednostavno nemam nikakvih primjedbi. Sve se radi do kraja profesionalno i odgovorno.

 • Marino Bobetić

  U višegodišnjem korištenju usluga Studio4web-a nikad se nisam osjećao uskraćen. Cijene su pristojne i pristupačne, služba za korisnike ljubazna i susretljiva. Nemojte se pokvariti i ostat ćemo skupa još dugo vremena ;)

 • Davor Đurinić

  Prezadovoljan sa uslugom. Nemam zamjerke. Samo tako nastavite. LP

 • Jovica Nikšić

  Zadovoljni smo brzinom odgovora na upite i suradnjom kroz ove 4g.

 • Marko Glavić

  Već 6 godina, 24sata online, uz Studio4web. Ocjena, izvrstan(5)

 • Luiza Gortan

  Sve što mi treba tu je. Podrška brza i efikasna (što mi je najbitnije). Omjer cijene i kvalitete savršen.

 • Jose Manuel

  Hi, I love the Reward Points addon. Thanks for your great support and addons!

 • Domagoj Franc

  Koristio sam puno domaćih i stranih hostinga ali Studio4web je moj omiljeni izbor

 • Desiree Agić

  Imam odlično iskustvo s obzirom da je odlična podrška. Uvijek sam dobila brz odgovor kad sam imala pitanje ili problem. Ostanite takvi pa ću i dalje uvijek rado preporučivati Vaše usluge. Najbolje je što onda putem affiliate programa dobijem proviziju!

 • Marin Begić

  Definitivno najkvalitetniji i najjeftiniji hosting na hrvatskom tržištu. Odličan support i puno dodatnih opcija (35% affiliate, reward points, plaćanje Paypalom). Samo nastavite, svaka čast!

 • Gligo Tomanović

  Dugogodišnji sam korisnik usluga Studio4web-a i prilično sam zadovoljan. Radujem se nastavku uspješne saradnje.

 • Dunja Despotović

  Iznimno smo zadovoljni uslugom, pouzdanošću i brzinom odgovora od strane korisničke podrške. Svakako preporučujemo!

 • Ivica Brajković

  Odlični, brzi i pouzdani!

 • Davor Pukljak

  Izuzetno sam zadovoljan suradnjom. Svi korisnički upiti rješavaju se brzo i pouzdano.

 • Davor Nujic

  Najbolji web hosting koji se može pronaći u regiji. Osobno sam ga preporučio svim svojim kolegama i poslovnim partnerima koji me pitaju gdje smjestiti svoju web stranicu. Brzinu supporta koju pružaju kolege iz Studia4Web može biti uzor svim drugim hosting providerima iz cijeloga svijeta, jednom riječju FASCINANTNO ;) Topla preporuka svima koji traže brz, kvalitetan, pouzdan i cijenovno JEFTIN webhosting!!!

 • Dražen Paun

  Definitivno najbolja usluga što se tiče web hostinga, registracija domena, brzih i korisnih odgovora na upite i zahtjeve. Toplo preporučam svima.

 • CloudLinux

 • cPanel

 • WHM

 • Roundcube

 • MySQL

 • PHP

 • phpMyAdmin

 • Apache

 • Nginx

 • Softaculous

© Copyright 2006-2017 Studio4web. Sva prava zadržana.