Prije nego što nas kontaktirate, molimo da pročitate slijedeće:

VAŽAN SAVJET: Nedostupnost stranice ne znači uvijek problem sa vašim hosting računom, domenom ili serverom.

Internet je kao velika paukova mreža stvorena od puno veza i računala. Ukoliko jedna od veza nije dostupna, a dogodi se da je baš ta veza spojena na vaše računalo i naš server, vjerojatno nećete moći pristupiti svojoj web stranici. Međutim, svi drugi koji se nalaze na nekoj drugoj vezi moći će bez ikakvih problema otvoriti vašu web stranicu.

Uvijek pokušajte pristupiti vašoj stranici koristeći nekoliko metoda, da budete sigurni. Na primjer, prvo pokušajte otvoriti stranicu preko vaše domene: http://vaša_domena.hr, nakon toga pokušajte preko IP adrese servera ili pomoćne adrese.

Također provjerite preko nekog proxy servisa, npr. http://anonymouse.org te servisa za provjeru dostupnosti stranica http://alertra.com/spotcheck.php ili http://tools.pingdom.com/fpt/ kako bi se uvjerili da li se vašoj stranici može pristupiti preko drugih veza izvan vaše trenutne lokacije/mreže.

Ukoliko ništa ne daje rezultate, jednostavno otvorite korisnički upit i biti će nam i više nego drago da vam možemo pomoći.