Ukoliko je vaš prijatelj, suradnik, član obitelji, susjed ili webmaster za vas zakupio hosting i domenu i tom prilikom je koristio SVOJE kontaktne podatke, potrebno nam je poslati zahtjev za promjenu korisničkih kontakt podataka sa njegove e-mail adrese, tj. e-mail adrese koja je korištena kod narudžbe usluge. Ukoliko hosting račun NE glasi na vaše ime, iako ste možda vlasnik naziva domene, u tom slučaju hosting račun i svi podaci koji se nalaze na njemu NISU VAŠI i nažalost ne možemo vam dati pristup istima.

Ne možemo vam dati ime vlasnika hosting računa, telefonski broj, login podatke i sl. osobne podatke.

Ne možemo primiti vašu uplatu za taj hosting račun i ne možemo ponovno aktivirati hosting račun za vas u slučaju da je isti suspendiran.

Ukoliko na niti jedan način ne možete kontaktirati osobu koja je inicijalno zakupila hosting račun, nažalost nećemo vam biti u mogućnosti dati pristup podacima ili promjeniti vlasništvo usluge na vaše podatke.

Ukoliko je usluga zakupljena od strane treće osobe ali u ime vaše tvrtke, da bi dobili vlasništvo nad tim korisničkim računom potrebno nam je poslati kopiju osobne iskaznice te pismeni zahtjev na službenom memorandumu tvrtke/obrta iz kojeg se vidi da ste ovlašteni djelatnik (direktor, vlasnik ili sl.) dotične tvrtke/obrta.

Ovo je potrebno iz sigurnosnih razloga jer nažalost ne možemo samo jednostavno promijeniti vlasništvo nad hostingom, domenom ili korisničkim računom.

Potrebnu dokumentaciju molimo da nam pošaljete na broj faxa 049/502-646, na poštansku adresu ili na email adresu.

Razumijemo da je “vaša” web stranica nedostupna i da “vaša” e-mail adresa ne radi. Mi vam ISKRENO želimo pomoći.

Naša politika privatnosti i legalne odgovornosti nam ne dozvoljava davanje pristupa tuđim računima bilo kome.