Studio4web - novi SSD web hosting paketi

Upoznajte naše nove super brze SSD web hosting pakete!

Početkom 8. mjeseca iz ponude smo maknuli spore shared web hosting pakete i postavili potpuno nove super brze SSD shared web hosting pakete.

Višemjesečnim testiranjem nekoliko servera sa SSD diskovima te inicijalnom ponudom 4 manja SSD hosting paketa uvidjeli smo da se preko 80% klijenata odlučilo na kupnju novih SSD hosting paketa, također povratne informacije u potpunosti su bile isključivo pozitivne. Iz tog razloga klasični diskovi su za nas stvar prošlosti i svi novi serveri koje instaliramo od sada će biti isključivo na SSD diskovima.

SSD tehnologija nudi znatno više prednosti naspram klasičnih diskova, a koje su od velikog značaja za sve vlasnike web stranica. Klijenti će iskusiti dramatično poboljšanje u brzini prijenosa podataka, znatno veći uptime uz povećanu pouzdanost i stabilnost sustava. Konstanto radimo na poboljšanju naših usluga kako bi svakom klijentu pružili vrhunske performanse za što uspješniju prezentaciju web stranica. Vjerujemo da će vam naši novi paketi pružiti sigurnu budućnost za sve vaše sadržajno bogate web stranice.

Moramo napomenuti i da je nemjeren promet kod svih novih SSD web hosting paketa povećan sa 250GB na nevjerojatnih 1TB mjesečno.

Iz ponude bi svakako izdvojili paket “Galaxy SSD” po cijeni već od 100,00kn godišnje (pregled paketa shared SSD web hosting ponude) kod kojeg sami određujete koliko kojih resursa želite.